TB 260

TB 260

Svarer til vores TB 400-trafikbarriere, men er lavere end jorden.

Det lavere tyngdepunkt giver ekstra styrke .. Denne rørformede barriere er ideel til at beskytte mod skader forårsaget af gaffeltruckmanøvrer. Det lave rør forhindrer varer eller paller i at glide under spærrene og blive beskadiget eller forårsage skade på maskiner eller udstyr.

Effektiv kollisionsbeskyttelse mod køretøjer med lav belastning

Alle FLEX IMPACT® barrierer er designet til at absorbere stød og vende tilbage til deres oprindelige form og udseende efter et sammenbrud uden at miste nogen af deres resistente egenskaber. På trods af den lille rørdiameter på TB 260 giver den enestående beskyttelse og er ideel som en barriere mod køretøjer såsom gaffeltrucks. Det modulære design giver mulighed for hurtig og nem installation, og TB 260 kan bruges sammen med alle andre trafikbarrierer fra vores FLEX IMPACT®-sortiment.

TB 260

Kollisionsbeskyttelse
TB 260 Plus

TB 260 PLUS

TB Plus 260-barrieren er meget lig TB Plus, men beskyttelsesrøret er lavere end jorden.

Dette lavere tyngdepunkt giver barrieren ekstra styrke. Det lave rør forhindrer paller eller gods i at glide under barrieren, mens det dobbelte gelænder giver fodgængere ekstra sikkerhed.

Forhindrer, at varer eller paller glider under barrierer

Ligesom alle vores FLEX IMPACT® trafikbarrierer er TB Plus 260 designet til at absorbere stød og give maksimal slagfasthed. Det innovative design af vores FLEX IMPACT®-barrierer betyder, at de bevarer deres form og udseende efter en kollision. Denne barriere er ideel til at adskille fodgænger- og trafikzoner, beskytte dine mennesker, køretøjer og udstyr. Det modulære design betyder, at installationen er hurtig og nem og kan tilpasses, når din virksomhed vokser og ændres.

Kollisionsbeskyttelse

TB 260 Double PLUS

Ligesom vores TB Double Plus giver TB Double Plus 260 ekstra beskyttelse mod stød fra tungere køretøjer.

Forskellen er, at TB Plus 260 har en nedre bundbarriere for ekstra styrke. Denne fleksible barriere er ideel til at afskærme fodgængere fra køretøjer med højere slagrisiko.

Sænk ned til jorden for ekstra stødabsorbering

Kombinationen af dobbeltrørene og gelænderen gør dette til en meget robust trafikbarriere. Alle vores FLEX IMPACT®-barrierer er designet til at absorbere stød og derefter vende tilbage til deres oprindelige form og udseende, mens de bevarer alle deres styrke og stødabsorberende egenskaber. Uafhængige tests har bevist, at vores barrierer er en ekstremt effektiv sikkerhedsløsning. Det modulære design af vores barrierer gør dem nemme at installere og tilpasse, når din virksomhed ændrer sig.

TB 260 Double Plus
Kollisionsbeskyttelse
TB 260 PLUS FENCE

TB 260 PLUS FENCE

Denne TB 260 Plus hegn er lavt til jorden for effektiv kollisionsbeskyttelse. 

Det lave tyngdepunkt giver barrieren ekstra styrke og forhindrer varer eller paller, der glider under barrieren. Dette gør dem ideelle til brug i områder, hvor gaffeltruckmanøvrer finder sted. Det indbyggede hegn er lavet af glasfiberforstærket harpiks og fungerer som en sikkerhedsbarriere mellem fodgængere og maskiner. Dette minimerer risikoen for, at personer bliver fanget i maskiner eller maskiner, der bliver manipuleret af uautoriseret personale.

Lavt til jorden for at give ekstra stødabsorbering ved stød.

Alle vores FLEX IMPACT®-barrierer er designet til at absorbere stød og derefter vende tilbage til deres oprindelige form og udseende. De bevarer deres styrke og beskyttende egenskaber efter stød. Hegnene er også specielt designet med fleksible egenskaber for at minimere skader på fodgængere og skader på køretøjer ved kollision. På grund af sin fleksibilitet kræver det mindre vedligeholdelse end standard metalhegn. Vores trafikbarrierer er ekstremt lette at installere og kan konfigureres til at passe til de specifikke krav på din arbejdsplads.

Kollisionsbeskyttelse

TB 260 DOUBLE

Er en dobbelt trafikbarrierer, der minder meget om et gelænder, der går det ekstra mil for at beskytte fodgængere mod køretøjskollisioner.

TB Double består af to parallelle vandrette rør placeret oven på hinanden, befæstet med en midterstolpe, men er lavere til jorden. Det lavere tyngdepunkt giver ekstra styrke. I det væsentlige er TB Double 260 en TB 260 med en ekstra beskyttende linje, der gør barrieren ekstra robust, når et kraftigt nedbrud sker.

Ideel gelænder til hurtigmanøvrerende gaffeltrucks

TB dobbeltbarrierer fungerer som en slags gelænder, hvormed du kan beskytte forretningszoner mod køretøjer, der har en større stødrisiko. En forkert manøvre med en gaffeltruck kan let forårsage betydelige skader på dine maskiner eller din bygning. Denne stødsikre TB Double er en del af et yderst fleksibelt, modulært kollisionsbeskyttelsessystem, der giver yderst effektiv stødbeskyttelse til kollisioner, der involverer en slagkraft, der ikke bør undervurderes. Det unikke ved denne FLEX IMPACT®-barriere er, at den vender tilbage til sin oprindelige form og udseende efter et nedbrud.

Kollisionsbeskyttelse
TB 260 DOUBLE

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Lav vedligeholdelse

Boplan Truckværn's produkter er skabt til at blive slidt, og behøver derfor ikke stor vedligeholdelse

24 mdr. Garanti

Med produkter fra Boplan Truckværn får du altid 1 års garanti! med mulighed for udvigelse

Flamme Resistente

Alle produkter fra Boplan Truckværn er flamme resistente

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dit sikkerhedsværn

Rampe-Sluse Teknik ApS

Vi er en del af virksomheden Motus Nordic Group A/S

Rampe-Sluse Teknik ApS

Kontakt og Jobs

Search