Tilvalg til Spacelite Serien

Hvis Spacelite serien er noget for dig, så kan du her se, de tilvalg som kan
have betydning for jeres endelige beslutning.

Vådrum

Med valgmuligheden "vådrum" bliver stabeldøren SPACELITE HT40 en særlig bilvaskdør og kan nemt og pålideligt modstå de ekstreme miljøforhold her. Med sit kompakte design, dets slanke styrespor og den reducerede installationsstørrelse kan det installeres på en kompakt måde uden at forstyrre andre vaskeenheder. Det kan endda installeres på ydersiden af bygningen. Da designet er identisk med standardversionen af stabeldøren SPACELITE HT40, kan der opnås et ensartet design af en hel garage eller bilforhandler.

Isolering

For at imødekomme overlegne krav til varmeisolering er stabeldøren SPACELITE HT40 udstyret med yderligere varmeisolering til dørpanelerne og tætningerne. Ved åbning af de separate lystransmitterende glasfiberdørpaneler stables sikkert og kompakt i en kassette bag overliggeren. Belysningsarmaturer, transportanordninger, luftventilationsenheder eller andet udstyr i loftet påvirkes ikke af konstruktionerne

Kombination

I tilfælde af store forskelle mellem aktive driftstider og ikke-arbejdstid er denne hybriddør den ideelle løsning for dig: en hurtig, sikker og ekstremt modstandsdygtig højhastighedsdør til hyppig drift med korte åbningstider til problemfri logistikprocesser, kombineret med en kompakt, stærkt isoleret dør med solide dørpaneler til en sikker og termisk isoleret bygningskabinet uden for arbejdstiden. En dør - to åbningstyper - flere fordele.

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Dørpaneler

Med en bredde på op til 3980 mm kan dørpanelerne fremstilles uden lodrette mellemrum

Lang levetid

Ekstremt lang levetid på grund af et bæredygtigt materialevalg og undfangelse

Højere åbningshastighed

Sprint muligheden med sin frekvensomformer giver en 100% forbedring af åbningshastigheden

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dine porte. 

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search