Nyheder

Her vil du blive opdateret på de nyeste tiltag og nyheder,
som Niels Burcharth har del i.

11.03.2024:

Spændende kundecase fra Motus Nordic Door Solutions. 

Hos Motus Nordic Door Solutions har vi netop fået publiceret en kundecase i magasinet Danske Industribyggerier. Dette magasin har fokus på det danske erhvervs- og industribyggeri, som er skræddersyet til at imødekomme industriens krav og samtidig understøtte virksomhedens funktionalitet og drift.

Nedenfor kan du læse vores kundecase, der beskriver hvordan Motus Nordic Door Solutions har leveret 53 hangarporte til flybasen Fighter Wing Skrydstrup. Vi beskriver desuden de mange fordele ved portene fra producenten Butzbach, som er blevet anvendt til projektet.

Hvis du er interesseret i at læse hele den seneste udgave af magasinet Danske Industribyggerier, så kan det læses på dette link:
https://lnkd.in/dEANCxHi

Vores kundecase kan læses på side 7.

Har du et spændende projekt, hvor du skal bruge porte til industribyggeri? Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi kan kontaktes på tlf. 76 82 70 60.

 

VI SØGER EN NY MEDARBEJDER

Image
Image

Hos Niels Burcharth A/S er vi stolte af at have modtaget HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der yder en særlig social indsats for at hjælpe udsatte ledige til at tjene deres egen løn og til at opleve glæden ved fællesskabet og hverdagen på en arbejdsplads. CSR handler også om at sikre den generelle trivsel på jobbet.

Det kan blandt andet ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor man kan udvikle sig eller ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search