Xtra Grip Stairsteps

ANTI-SKRID-LØSNINGER TIL TRAPPER, FODBRUGER OG OPHÆVET ARBEJDSPLATFORMER

XTRA GRIP til trin er en effektiv skridsikker løsning til alle glatte trapper og gangbroer, men også til trin på forhøjede arbejdsplatforme og broer. Vores XTRA GRIP skridsikre trin fås i 3 standardfarver, i 3 kornstørrelser og i produktionslængde. På anmodning kan vi også levere XTRA GRIP til trin i en anden RAL-farve og skræddersyet til størrelsen..

En permanent løsning til glidning på arbejdspladsen og i offentlige bygninger

XTRA GRIP til trin er specielt designet til at reducere risikoen for at glide på trin og catwalks til et minimum. Disse typer skridsikre løsninger til trin foretrækkes bestemt frem for klassiske skridsikre løsninger såsom skridsikker tape og maling. XTRA GRIP giver trods alt en permanent løsning til at forhindre glidning i arbejdsområdet og i offentlige rum og bygninger.
XTRA GRIP-glideprofilerede skridsikre trin er blevet dækket af en kombination af højkvalitets aluminiumoxid- og harpikskomponenter, hvilket skaber et meget effektivt skridsikkert lag, der er ekstremt modstandsdygtigt over for alle de vanskeligheder, der er forbundet med kommercielle og industrielle miljøer.

Skridsikre trin til enhver overfladetype

XTRA GRIP til trin er velegnet til enhver overfladetype, selvom den allerede viser mindre skader. Vores skridsikre løsning til trin kan installeres og fastgøres med en type lim, der består af en kombination af fugemasse og fastgørelsesmiddel. Dette sikrer, at alle kanter er tæt forseglet, så der ikke trænger fugt ind. For at gøre installationen endnu nemmere kan vi på forhånd forskære og afslutte profilerne til de ønskede må

Xtra Grip Stairsteps

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Lav vedligeholdelse

Boplan Truckværn's produkter er skabt til at blive slidt, og behøver derfor ikke stor vedligeholdelse

24 mdr. Garanti

Med produkter fra Boplan Truckværn får du altid 1 års garanti! med mulighed for udvigelse

Flamme Resistente

Alle produkter fra Boplan Truckværn er flamme resistente

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dit sikkerhedsværn

Niels Burcharth A/S

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og Jobs

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search