Fibreglass curtain wall VARIOPLANplus

Lys og lethed

VARIOPLANplus er en gardinvæg baseret på en aluminiumsrammekonstruktion med termisk brud og en påfyldning lavet af termisk isolerende glasfiber - denne innovative materialesammensætning tilbyder en overlegen lystransmission, en ekstremt lav vægt, fremragende varmeisolering og en enestående levetid. Da mere end 40 år anvendes glasfiber til bygning og adskiller sig fra andet gardinvægsmateriale ved dets mange anvendelsesmuligheder, dets fysiske præstationer og dets optiske udseende.

 

Præstation

Attraktive anvendelser:

 • De selvbærende glasfiberpaneler har ca. 70% mindre vægt end ægte isoleringsglas, hvilket giver ekstreme længder på op til 15 m - til vandret og lodret påføring. Dette unikke design muliggør strukturer ud over standarderne.
 • I renoveringssager kan gammel enkeltrude let erstattes af stærkt isolerende glasfiber uden at øge den strukturelle belastning. Dette er ideelt til energisk eftermontering af gardinvægge og tagtag i eksisterende industribygninger

Designalternativ uden udvendig solbeskyttelse:

 • Med sin fremragende g-værdi på op til 0,35 svarer glasfiber til solbeskyttende ruder
 • Skadelige UV-stråler absorberes fuldstændigt
 • For alle tre farver (strålende, smaragdgrøn og safirblå) er en ekstern solafskærmning ikke nødvendig, hvilket giver mere frihed i bygningens design, reducerede omkostninger og en lettere konstruktion
 • Materialets enorme stivhed gør det ideelt til anvendelse i tilfælde af overlegen vindbelastning

Unik gennemskinnelighed:

 • Gennemsigtighedsgraden på op til 78% og den specielle overfladestruktur, der blev udviklet til VARIOPLANplus, fører meget diffust lys dybt ind i bygningen.
 • Den opalexcente effekt af overfladen undgår effektivt at blænde, selv når man ser direkte ind i solen såvel som den direkte udsigt ind i bygningen.
 • Det skyggefri dagslys skaber ideelle lysforhold i produktions- eller værkstedsbygninger såvel som i sportsbygninger som gymnasier.

Bæredygtigt klima:

 • De tovæggede glasfiberpaneler forener en meget god varmeisoleringsværdi på op til Ug = 1,1 W / m2K og en effektiv begrænsning af varmetilførslen til bygningen.
 • Som et resultat opnår du en overlegen brug af passivt lys og samtidig en meget god temperaturregulering..
 • Både dit indvendige klima og verdensklimafordelen, da mindre opvarmning og køling også betyder en betydelig reduktion af energiforbruget.

All-around service fra begyndelsen:

 • Service betyder for Butzbach ægte partnerskab gennem hele projektet med det formål at øge planlægningens pålidelighed og optimering af byggetiden.
 • Det komplette projekt, fra den første idé til samlingen, inklusive alle trin som koncepter, termiske beregninger, montageplanlægning, produktion og levering, leveres af kun en kontakt.
 • Siden mere end 60 år tilbyder vores mellemstore familieejede virksomhed succesfulde innovative løsninger til døre og gardinvægge i international skala.
 • Sinus mere end 40 år har vores egenudviklede og producerede glasfiber bevist sine kvaliteter inden for bygningsdesign og muliggør individuelle og skræddersyede løsninger i høj kvalitet.

Technical data:

Hver gardinvæg er en skræddersyet løsning efter individuel efterspørgsel og er designet, konstrueret, produceret og installeret af millimeteren til hver bygning. De tekniske data er et resultat af det specifikke krav til hvert enkelt projekt.

Fibreglass curtain wall VARIOPLANplus

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montering. 
Kontakt os for yderligere information.

Individuel løsning

Individuel projektledelse gennem en pålidelig specialist / ekspert

Lang levetid

Ekstremt lang levetid på grund af et bæredygtigt materialevalg og undfangelse

Design muligheder

Kæmpe designvariation til alle detaljer på dine hangardøre

Service

Vi leverer, monterer og servicerer selvfølgelig dine porte. 

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Rampe-Sluse Teknik ApS

Vi er en del af virksomheden Motus Nordic Group A/S

Rampe-Sluse Teknik ApS

Kontakt og Jobs

Search