Tilvalg til Novosprint Indsutriporte

Hvis Novosprint serien er noget for dig, så kan du her se, de tilvalg som kan have
betydning for jeres endelige beslutning.

Ground Closure

Keeps out what has to stay out
Den nye gulvprofil's mulighed lukker kløften i NOVOSPRINT-applikationer i ordets rigtige forstand. Så snart døren stopper, sænkes dørbladene ned på gulvet. Det holder skadedyr som insekter og små gnavere lige så meget som træk, støv og støj. Og det gør det på næsten enhver overflade, fordi den specielle fleksible tætningslæbe kompenserer for ujævnheder i gulvet.

Hygiene

The fastest industrial door for hygiene sensitive industries
Den vandrette åbningsteknologi fra NOVOSPRINT Hygiene undgår direkte kontakt med gulvet, så ingen snavs eller vand fra gulvet kan løftes med døren og falde ned på det transporterede gods. Afsigelsen i henhold til hygiejnebestemmelserne sikrer en nem rengøring. Med en åbningshastighed på op til 5 m / s er den nye NOVOSPRINT den pålidelige løsning til hurtig og sikker transport og passage. Den laterale åbning giver øjeblikkelig adgang til hele dørhøjden i modsætning til lodret åbne døre. NOVOSPRINT er en investering, der betaler sig - ved mere effektivitet i de intra-logistiske processer, men også ved mere pålidelighed og lang levetid. Dette forsikrer vi dig ved at garantere 500 000 åbninger på fjedrene.

Flygtvej

Your fastest way to security
En dør til flugtvej skal give sikkerhed for at åbne under alle forhold, selv i tilfælde af strømafbrydelse. NOVOSPRINT kan opfylde dette krav med en godkendelse i henhold til tyske regler. Åbningen sker ved hjælp af fjederkraft ved hjælp af en håndbetjent håndtag eller automatisk i tilfælde af strømafbrydelse.
Derudover åbner NOVOSPRINT med en hastighed på op til 5 m / s, hvilket gør det til et effektivt værktøj til effektive logistiske processer. Som et resultat tilbyder NOVOSPRINT dit personale et maksimum i sikkerhed ved bedre at undgå ulykker og ved sin pålidelige funktion som en flugtvejsdør.
NOVOSPRINT er en investering, der betaler sig - ved mere effektivitet i de intra-logistiske processer, men også ved mere pålidelighed og lang levetid. Dette forsikrer vi dig ved at garantere 500 000 åbninger på fjedrene.

Kombination

The hybrid solution for highly frequented external doors
I tilfælde af store forskelle mellem aktive driftstider og ikke-arbejdstid er denne hybriddør den ideelle løsning for dig: en hurtig, sikker og ekstremt modstandsdygtig højhastighedsdør til hyppig drift med korte åbningstider til problemfri logistikprocesser, kombineret med en kompakt, stærkt isoleret dør med solide dørpaneler til en sikker og termisk isoleret bygningskabinet uden for arbejdstiden. En dør - to åbningstyper - flere fordele.

Individuelt tilpassede løsninger

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning, lave opmålinger og montere Boplan systemer. 
Kontakt os for yderligere information.

Vejledning, Opmåling og Montage

Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig

Rampe-Sluse Teknik ApS

Vi er en del af virksomheden Motus Nordic Group A/S

Rampe-Sluse Teknik ApS

Kontakt og Jobs

Search